Official Music Video Sef – Jungle van Beton (Titelsong De Wilde Stad)

Vandaag is Jungle van Beton verschenen. Sef maakte de titelsong speciaal voor de bioscoopfilm De Wilde Stad in samenwerking met producer Falco Benz. Een glimp van de film is te zien in de bijbehorende videoclip.

Jungle van beton
De film schetst een beeld van Amsterdam vanuit het perspectief van de dieren die in de stad wonen. Zo krijgen we een kijkje in het leven van onder meer de duif, de slechtvalk, de rat, de rivierkreeft en de reiger. De huiskat Abatutu is verteller van de film en gidst de kijker langs de verhalen van de dierlijke inwoners. De film is het vervolg op de films De Nieuwe Wildernis (2013) en Holland – Natuur in de Delta (2015) en is vanaf 1 maart 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Soundtrack De Wilde Stad
Top Notch stelde de soundtrack van de stadsnatuurfilm samen. De soundtrack bevat tracks van onder meer Sef, Thomas Azier, Thijs Boontjes, My Baby en The Kik. Er is gekozen voor een eclectische mix aan liedjes om de diversiteit aan mens- en dierculturen in Amsterdam te weerspiegelen. De soundtrack van De Wilde Stad komt uit bij Top Notch en verschijnt eind februari.